loyalty popust hotel Arupinum Rovinj

Loyalty - 10%

Svim našim gostima, pri svakom slijedećem dolasku odobravamo popust u iznosu 10% u odnosu na najbolju prodajnu cijenu.

Safe stay in Croatia

Hotel Arupinum Rovinj

Na predivnoj obali istarskog poluotoka nadomak Limskog kanala nalazi se najromantičnije mjesto na Mediteranu. Grad Rovinj odredište je svih koji žude za sentimentalnom atmosferom vremena koja su nepovratno prošla.

U hotelu  Arupinum**** pronaći ćete Vašu oazu mira. Idealan je za parove i obitelji koji će svoj boravak uljepšati dugim šetnjama kroz park u kojem se nalaze najljepše šljunčane plaže područja.

Hotel se nalazi na samom rubu park šume „Zlatni rt“,  omiljene destinacije mnogobrojnih rekreativaca, sportaša i zaljubljenika u prirodu a udaljen od središta grada svega deset minuta lagane šetnje do starogradske jezgre grada Rovinja.  

Izdvojena ponuda

 • Smještaj

  U ambijentu suvremene arhitekture hotel Arupinum nudi 20 vrhunski opremljenih soba

  Spojem funkcionalnosti najmodernije opreme, bezvremenske ljepote posebno dizajniranog namještaja i ugodne teksture pomno odabranih materijala hotel  Arupinum  nudi jedinstvenu udobnost smještaja.

  Smještaj

  Saznajte više

  Atraktivni i inovativni koncept soba opremljenih vrhunskim namještajem, tekstilom, sanitarnim uređajima, kupaonicom sa kadom i walk-in tuš kabinom, sefom, mini barom, SAT-TV sa LCD televizorima tankog ekrana, te besplatnim Wi-Fi pristupom Internetu.

  Saznajte više
 • Restoran

  Posebna ponuda

  Za grupe (10+osoba) nudimo kreiranje  menija  prema željama i budžetu klijenta.

  Restoran

  Saznajte više

  Obratite nam se i mi ćemo Vam poslati ponudu kreiranu prema Vašem upitu.

  Saznajte više